Kunstuitleen

PARTICULIER

COVA Art Gallery biedt kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan voor bij u thuis. De toonaangevende collectie staat voor originaliteit, kwaliteit en waardevastheid, wij zorgen voor unieke stukken die vaak exclusief bij ons te vinden zijn. Kunstuitleen is makkelijk, flexibel en niet duur!

ZAKELIJK

COVA Art Gallery biedt kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan bedrijven en instellingen aan. De toonaangevende collectie staat voor originaliteit, kwaliteit en waardevastheid, wij zorgen voor unieke stukken die vaak exclusief bij ons te vinden zijn.

OVERIGE DIENSTEN

Naast de regulieren diensten van onze galerie en kunstuitleen bieden wij ook ondersteuning voor andere projecten aan. Wordt uw vraag niet beantwoord op deze pagina, neem dan vooral even contact met ons op. Graag laten wij onze referenties zien.

LIJSTEN

Heb je een mooi schilderij waar je een mooie lijst bij zoekt, dan kijken we samen wat het beste past. Kom gerust kijken en laat je inspireren door de lijsten die we op voorraad hebben.

TAXATIE

Benieuwd naar wat wij denken dat een kunstwerk waard is? Op basis van onze kennis, ervaring en kunstdatabases kunnen wij hier een prijs aan hangen. COVA biedt ondersteuning voor het gekozen beleid en eventueel verkoop na inventarisatie en taxatie.

INVENTARISATIE

Wil je graag de kunstwerken in je bedrijfs- of privécollectie laten inventariseren? Wij zorgen er voor dat er een duidelijk systeem komt en denken graag mee aan het toekomstige kunstbeleid. Inventarisatie is de eerste stap in het verkrijgen van inzicht in je eigen collectie. Op basis van de uitkomst maken we samen een plan voor de toekomst.

ADVIES

We helpen ook graag bij het adviseren met alles wat met kunst te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan interieur-, inkoop-, beheers- en beleidsadvies. Benieuwd? Neem contact op en leg de casus aan ons voor.
Bel op ✆ 06 811 33 130 of MAIL