Exclusieve kunst Eindhoven – Bent u op zoek naar exclusieve en originele kunst? Dan helpen wij u graag verder. Wanneer u langskomt bij ons in Eindhoven kunnen we diverse kunstwerken laten zien van kunstenaars van internationaal niveau. Onze kunstenaars presenteren hun werk op internationale kunstbeurzen en symposia. We zijn dan ook erg trots dat we deze exclusieve kunst hier in Eindhoven mogen presenteren. Graag nodigen wij u uit om een keer kennis te maken met de prachtige werken in onze collectie.

De lichtstad staat vooralsnog vooral bekend om de grote bedrijven zoals Philips en ASML. De Design Academy en Nederlands design gooit hier in de regio ook hoge ogen. Nu kunst nog. Gelukkig heeft Eindhoven sinds begin 2016 een kwalitatieve kunstgalerie er bij. COVA Art Gallery is erg selectief in het samenwerken met kunstenaars. We hebben liever een exclusief groepje dan een bulk aan diversiteit en niveau. De kwaliteit van de door ons geselecteerde kunst moet van een gelijk minimum niveau zijn binnen de gehele collectie.

Exclusieve kunst Eindhoven – Originaliteit en kwaliteit voorop

Doordat we verschillende conceptenย aanbieden aan onze klanten is er voor ieder een constructie die past. We willen onze collectie toegankelijk houden door onze kunst ook te verhuren en te leasen. Ook voor kleine budgetten hebben we erg mooie stukken. Maar of je hier nou veel of weinig geld aan uit wil en durft te geven. Het begint bij een bezoek. Laat ons u enthousiasmeren over de werken die we hebben. Een keer komen kijken daar begint het mee. We heten u van harte welkom in ons prachtige locatie op de St. Antoniusstraat 22 (dit is het hoofdadres) of op de Willemstraat.

Als u een mooi stuk heeft gevonden, vraag dan nu een proefplaatsing aan en ontvang 2 maanden gratis kunstuitleen. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek.