Kunst huren Eindhoven, bent u op zoek naar mooie kunst voor thuis of kantoor maar wilt u het niet aanschaffen door de hoge aanschafprijs? Kunst huren voor thuis of voor op kantoor is niks nieuws, het concept bestaat al jaren (ook in Eindhoven) en doet voor een hoop mensen een beetje stoffig aan. Vroeger waren de bekende subsidieregelingen voor kunstenaars zoals de BKR actief waardoor er veel en niet altijd kwalitatief goed aanbod was binnen de instellingen die kunst verhuurden. Door dit aanbod heeft kunstuitleen een stoffig imago gekregen en is het minder bekend onder de jonge generatie kunstliefhebbers. Wij gaan het concept van kunst huren weer helemaal van nu maken, we zijn in heel Nederland actief en nadrukkelijk aanwezig in de regio Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Kunst huren Eindhoven

Kunst huren Eindhoven – De mooiste collectie van de regio

De laatste jaren is te zien dat concepten die te maken hebben met de deeleconomie flink aan populariteit winnen, goederen die niet worden gebruikt worden verhuurd of beschikbaar gesteld voor diverse doeleinden (denk aan Airbnb). Is kunst huren dan eigenlijk niet gewoon iets van deze tijd? Helemaal passend in het plaatje van efficiëntie en flexibiliteit? Wij denken van wel! COVA Art Gallery zet zich in om het huren van kunst weer bij de jongere generatie populair te maken. Kunsthuur brengt diverse voordelen met zich mee, zoals flexibiliteit en lage kosten. De collectie, dat is natuurlijk ons ding, als bedrijf of particulier kan je je hierin volledig laten ontzorgen. Denk hierbij aan het ophangen of verzekeren van de geselecteerde werken. We maken graag voor iedere mogelijk geïnteresseerde een op maat gemaakt voorstel waarin we laten zien welke werken ons mooi lijken in het project. Kunstuitleen is makkelijk, flexibel en niet duur.

Vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang de eerste 2 maanden kunst huren gratis. U bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen op onze mooie locatie in Eindhoven om te genieten van onze kunstwerken. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek.