Kunst leasen Eindhoven is de perfecte manier om met lage maandlasten een eigen kunstcollectie op te bouwen. Wanneer je niet meer twijfelt of een kunstwerk bij je past maar het is te duur om in 1 keer te betalen dan is deze optie ideaal. Naast het normale huren van kunst en onze huur- en spaarconstructie is kunst lease dus een goed alternatief. Wat deze optie interessant maakt zijn de lage maandlasten en de fiscale voordelen (voor zakelijke klanten). Omdat deze regeling is bedoeld om een eigen collectie op te bouwen is het niet mogelijk om te ruilen na een jaar.

Kunst leasen Eindhoven – Wilt uΒ een mooie collectie opbouwen?

Maar wilt u niet alles in 1 keer betalen en een voordelige constructie vooral interessant voor zakelijke klanten? Zoals dat gaat bij het leasen van kunst (operationele lease) kunnen de kosten als bedrijfslasten verwerkt worden. Na een afgesproken periode zal het kunstwerk worden aangeboden voor het restant van het aankoopbedrag. Door het kunstwerk voor dit bedrag over te nemen komt het voor dat bedrag op de balans en biedt dit diverse mogelijkheden voor de toekomst. Is dit nu om uiteindelijk privΓ© of zakelijk een kwalitatieve collectie te verwezenlijken of om een medewerker een mooi cadeau te gunnen, het is allemaal mogelijk.

De voornaamste voordelen voor het leasen van kunst:

  • Investering niet nodig
  • De kunstwerken komen niet op uw balans
  • De leasetermijnen zijn aftrekbaar
  • Geen aanspraak op uw kredietfaciliteiten
  • Liquiditeitspositie wordt niet aangetast

Kunst leasen Eindhoven

Vanaf dag 1 kunst u genieten van de uitgezochte kunstcollectie. De kunst wordt door dit lease plan uiteindelijk uw eigendom. We weten zeker dat u trots zult zijn op de collectie die zal worden opgebouwd met onze hulp en begeleiding. Om die te bekijken kunt u alvast een voorproefje nemen op op de collectieΒ pagina.

We komen graag een keer op bezoek om de mogelijkheden uit te leggen voor kunst leasen Eindhoven. We willen ook graag een proefperiode aanbieden, daarom kunt u hier gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen. U bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen op onze mooie locatie in Eindhoven om te genieten van onze kunstwerken.