Kunstadvies Eindhoven, wilt u graag een kunstcollectie opbouwen maar weet niet waar u moet beginnen? Vind u het leuk om een vrijblijvend advies te krijgen m.b.t uw woning of kantoor? Het lijkt om leuk om u hiermee te helpen, graag laten we zien dat we goed zijn in wat we doen. Wij zijn fulltime bezig met kunst vanuit onze galerie in Eindhoven. Daarom weten wij wat speelt binnen de hedendaagse kunstwereld en kunnen we goed kunstadvies geven. We nemen u graag mee aan de hand om u te helpen met diverse vraagstukken. Kom gerust een keer langs bij ons op locatie in Eindhoven en we zullen u graag helpen met uw kunstvraagstukken.

Kunstadvies Eindhoven

Bij welke zaken kunnen we u helpen?

  • Kunstadvies voor uw huis of bedrijf
  • Advies over opbouw van uw eigen collectie
  • Advies over investeren in kunst
  • Inventarisatiewerkzaamheden, heeft u een bedrijfscollectie en bent u benieuwd wat hiervan de waarde is? We kijken graag naar de courantheid van uw collectie en geven graag een advies over welke opties u heeft met betrekking tot het gebruik van de collectie. Is het verstandig om delen van uw kunstcollectie af te stoten? Of is het slim om de collectie te behouden?

Los van bovenstaande adviespunten is het onze specialiteit om originele en kwalitatieve kunst naar Eindhoven halen. Laat u verleiden door de prachtige kunstwerken in onze collectie. Mocht u op zoek zijn naar een kunstwerk dat helemaal bij u past? Maar nog niet kunnen vinden wat u zoek? Wij gaan graag op zoek naar kunst die bij u past in binnen- en buitenland. Deze service is geheel gratis, COVA Art Gallery stuurt u informatie op wanneer wij iets tegenkomen waarvan we denken dat het u aanspreekt.

Kunstadvies Eindhoven

Vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang 2 maanden gratis kunstuitleen. U bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen op onze mooie locatie in Eindhoven om te genieten van onze kunstwerken. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek.