Moderne Kunst Eindhoven, bent u op zoek naar moderne kunst voor bij u thuis of kantoor? In onze uitgebreide collectie van moderne kunst is voor ieder wat wils. Sinds begin 2016 heeft Eindhoven een nieuwe galerie die zich focust op moderne, originele en exclusieve kunst. Met zorg worden de kunstenaars uitgezocht en benaderd. Of ze nu uit Nederland, Frankrijk, Griekenland of Rusland komen. We gaan bij ze op zoek en proberen ze hierheen te halen. Doordat we selectief zijn in onze samenwerkingen is onze collectie binnen Nederland veelal exclusief bij COVA Art Gallery te vinden. De moderne stukken zijn stuk voor stuk origineel en van hoge kwaliteit.

Moderne kunst eindhoven

Onze klanten bieden we verschillende mogelijkheden om onze kunst in huis of kantoor de nemen. De verschillende constructies zijn hier verder uitgelegd. Voor een laag maandelijks tarief zijn de stukken te huur. De stukken blijven dan eigendom van COVA Art Gallery. Wilt u zelf een kunstcollectie opbouwen van moderne kunststukken? Dan is onze art lease een goede en voordelige optie.

Moderne kunstΒ is waar wij blij van worden

Waarom zijn wij zo goed in wat we doen? We maken voor iedere aanvraag, zowel zakelijk als particulier een op maat gemaakt voorstel. Hier brengen we geen kosten voor in rekening. We vinden het leuk om te doen en zijn erg betrokken bij waar onze kunstwerken komen te hangen. We komen kijken en komen u de werken brengen die u heeft uitgekozen voor bezichtiging. Vaak zullen we op eigen initiatief wat meer meenemen waarvan wij denken dat ook mooi zal zijn bij u thuis of op kantoor. Dit in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige collectie van moderne kunst zorgt voor tevreden klanten.

Bent u ondertussen benieuwd geworden? Heeft u misschien al iets gezien in onze collectie? Vraag dan direct proefplaatsing aan, dit kost u niks en zo kunt u kunst een tijdje uitproberen thuis. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.