Heeft u een mooi werk gevonden in onze collectie? Maar is er twijfel of het ook past in uw huis of kantoor. Dan is hier een goede, makkelijke en voordelige oplossing voor. Het is namelijk mogelijk om gratis kunst op proef te nemen. Vraag de proefplaatsing kunst aan en we komen de stukken vrijblijvend plaatsen, zo kunt u op locatie de kunst een tijdje aanzien. Hierna hoeft u pas een keuze te maken of het kunstwerk bij u past of niet. Het is altijd maar de vraag of het kunstwerk net zo mooi staat bij u thuis of op kantoor dan in de ruimte waar het in de galerie wordt gepresenteerd. Daarom is het belangrijk en fijn om het gewoon lekker op je eigen plek te kunnen bekijken en het kunstwerk te laten bezinken.

Het gebruik van de gratis proefplaatsing kan gewoon in combinatie gebruikt worden bij elke constructie die we aanbieden van de kunstuitleen of verkoop. Het huren, het huren en sparen en de leaseconstructie sluiten hierop aan zodat u in welke optie dan ook de kunst eerst uit kan testen. COVA Art Gallery is een professionele speler op de markt die zich vooral onderscheid door de kwaliteit en originaliteit van kunst. De kunst die bij ons te vinden is, is exclusief en is binnen Nederland alleen in Eindhoven bij ons te vinden.

Proefplaatsing kunst – Probeer nu gratis kunstΒ thuis of op kantoorProefplaatsing kunst

Waarom zijn wij goed in wat we doen? We maken voor iedere aanvraag, zowel zakelijk als particulier een op maat gemaakt voorstel. Hier brengen we geen kosten voor in rekening. We vinden het leuk om te doen en zijn erg betrokken bij waar onze kunstwerken komen te hangen. We komen kijken en komen u de werken brengen die u heeft uitgekozen voor bezichtiging. Vaak zullen we op eigen initiatief wat meer meenemen waarvan wij denken dat ook mooi zal zijn bij u thuis of op kantoor. Dit in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige collectie van moderne kunst zorgt voor tevreden klanten. Dus waarom niet de proefplaatsing kunst een keer uitproberen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectieΒ en de mogelijkheden? Maak dan een afspraak om bij ons op bezoek te komen of vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang 2 maanden gratis kunstuitleen. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken.