Wat is de impact van kunst op kantoor? Wij zien de impact van kunst iedere dag. Wilt u uw medewerkers extra inspireren? Wilt u een blijvende krachtige indruk achterlaten bij bezoekers? Dan is het wellicht een goed idee om te kijken wat kunst voor uw zakelijke omgeving kan betekenen. Bezoekende ondernemers en managers zullen enthousiast en met een goede indruk uw kantoor verlaten. Kunst werkt gewoon. Er zijn diverse studies geschreven over de impact van een prettige werksfeer en de invloed daarvan op medewerkers. Kunst is een ideale mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Kies voor zakelijk kunst huren en verbaas u over het effect.

Kunst voor op kantoor? Kies zakelijk kunst huren

Met een toegankelijke huurformule voor kunsthuur maken we onze moderne en originele kunstcollectie beschikbaar voor iedere organisatie binnen Nederland. Dit is voor zowel grote als kleine organisatie interessant. We komen bij u op bezoek en bekijken de ruimtes. Vervolgens praten we graag met mensen uit de organisatie over wat ze mooi vinden en wat bij ze past. Het is natuurlijk mogelijk om een plan te maken voor het hele pand. Vaak worden er ook keuzes gemaakt op belangrijkheid van de ruimtes. Openbare ruimtes zoals de hal en directiekamers worden vaak belangrijk geacht.

Zakelijk kunst huren

Waarom investeren bedrijven in kunst op de werkvloer? En waar moet je op letten als je bedrijfskunst wilt aanschaffen?

  • Kunst zorgt voor minder stress, er is onderzoek verricht in het medisch centrum Haaglanden te Den Haag die deze stelling bevestigd.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen, vaak worden kunstenaars gesteund door het bedrijfsleven. Ruim 20% van de kunstinvesteringen wordt gedaan door het bedrijfsleven om kunst aan te schaffen. Vaak worden hier kunstenaars mee geholpen om zichzelf te ontwikkelen en naam te maken.
  • Uitstraling, laat een indruk achter. Iedereen kan een IKEA poster ophangen, maar is dit wat je wil uitstralen?
  • Goede gesprekstof voor gasten en medewerkers bij ontvangst. Kunst kan het ijs breken en een band creΓ«ren bij gezamenlijke interesse.
  • Zakelijk een kunstcollectie opbouwen. Wanneer op een goede manier wordt verzameld is de kans klein dat de collectie minder waard wordt.

Kortom, er zijn genoeg redenen om zakelijk kunst te huren. We helpen u graag op weg in uw zoektocht naar kunst op kantoor die bij de uitstraling van uw organisatie past.

Bent u benieuwd geworden naar onze collectieΒ en de mogelijkheden voor het zakelijk kunst huren? Maak dan een afspraak om bij ons op bezoek te komen. Het liefst komen wij eerst bij u op bezoek om kennis te maken en een indruk te krijgen van uw bedrijf. Maak hier een afspraak. Dit is geheel vrijblijvend, evenals het advies wat we u zullen aanbieden.