test 3

WAT DE KLANT ZEGGEN OVER COVA

 • "Ik was op zoek naar een galerie, welke mij zou kunnen adviseren op het gebied van kunst in de breedste zin van het woord adviseren. Ik was voor enkele klanten op zoek naar kunst voor hun 2de huizen in het buitenland. In deze gevallen moest de kunst bij de door mij ontworpen interieurs passen. Maar daarbij hadden mijn klanten ook nog een andere vraag. Zei wilde graag dat er gekeken werd naar “upcoming artists “waarbij de waarde van de kunst ook nog zou kunnen gaan stijgen in de loop van de tijd. Hier heeft Roy mij heel goed geholpen."
  Arjan Hogers
  Eigenaar en ontwerper Studio AH
 • "De aankleding van de tuin bij Van Lanschot aan de Parklaan tijdens onze klantendag werd mede verzorgd door COVA Art Gallery. Diverse mooie kunstwerken werden gepresenteerd wat de sfeer zeer ten goede kwam. Wij hebben met zijn allen mogen genieten van heel veel mooie en bijzondere kunstwerken. Vol passie en zeer professioneel hebben wij advies gekregen over de collectie. We zijn onder de indruk over de mogelijkheden die COVA Art Gallery kan aanbieden zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Mede dankzij Roy kijken wij terug op een zeer geslaagde klantendag."
  Gertie van den Hurk
  Sr. Private Banker - Van Lanschot Bankiers
 • "Voor de inrichting van de studio's in het pand van The Distrikt, moest iedere studio een andere uitstraling krijgen. COVA Art Gallery heeft mij geholpen met kunst zoeken die bij mijn stijl past, en de ruimtes nog aantrekkelijker maakt voor de huurders. Ik vond het fantastisch om voor een nette prijs een mooi stuk aan de muur te kunnen hangen. Roy heeft smaak en voelt aan wat een ruimte moet uitstralen. Ik ben blij met het eindresultaat en kan niet wachten om samen het volgende project op te pakken’’.
  Directeur - The Distrikt
 • "COVA Art Gallery heeft mij  geholpen zodat ik mijn opdrachtgever, een grote zakelijke dienstverlener, uitstekend van dienst kon zijn. De opdracht bestond uit het inventariseren en taxeren van alle kunsteigendommen (ca. 1000 stuks),  advies over het beheer en het optimaal gebruiken van de collectie in de verschillende ruimten zodat deze overeenkomen met de sfeer en het imago van mijn opdrachtgever. Ik heb de dienstverlening ervaren als persoonlijk, vakkundig en professioneel. Er werd helder en duidelijk gecommuniceerd en de opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd."
  Jai Kaiadawsen
  Senior Manager - AAFM Facility Management
Bel op ✆ 06 811 33 130 of MAIL