Nieuwsbrief ontvangen?

Groepstentoonstelling – ‘Great things/small doses’

Vanaf 9 december 2022 tot en met 8 januari 2023 organiseert COVA Art Gallery de groepstentoonstelling ‘Great things/small doses’. Tijdens deze expositie presenteren wij uiteenlopende werken van acht kunstenaars die in binnen- en buitenland actief zijn. De geselecteerde kunstwerken vertegenwoordigen het brede spectrum van materialen, genres en thema’s waarmee en waarbinnen de kunstenaars werken, en tonen de veelzijdigheid van een talentvolle generatie.

Great things/small doses is een verkenning van de breedte van het kunstenaarschap: hiertoe is niet alleen schilderkunst – zoals vervaardigd in verschillende media – geselecteerd, maar zullen ook sculpturen te bewonderen zijn. Bovendien heeft het artistieke proces van de deelnemende kunstenaars geleid tot werken die zich niet eenduidig als schilderkunst of beeldhouwkunst laten definiëren, maar een representatie zijn van de mogelijkheden die ontstaan wanneer zij deze traditionele genres durven te overstijgen. Het resultaat is een internationale groepstentoonstelling, waarvan de gemêleerde inhoud tegemoet zal komen aan kunstliefhebbers met diverse wensen en verwachtingen. Thema’s variëren van de filosofie van perceptie en een diepgevoelde fascinatie voor het buitenleven tot een onderzoek naar beweging, de betekenis van eeuwigheidswaarde en een vastlegging van het schilderkunstige proces zelf.

COVA Art Gallery nodigt u van harte uit om deze en andere nuances te ontdekken in een diverse tentoonstelling die – net als het leven – de mooiste dingen in kleine hoeveelheden aanbiedt. De opening van ‘Great things/small doses’ zal op vrijdag 9 december vanaf 15.00 plaatsvinden. Wij ontvangen u graag om dit evenement samen met u te vieren!

Vragen?

Neem contact op