Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalbare kunst

Betaalbare kunst: kunstuitleen

Betaalbare kunst, is dat geen tegenstrijdigheid? Bestaat er überhaupt betaalbare kunst van een goed niveau? Wij denken van wel. Hoewel wij niet opereren in het lage segment, en betaalbare kunst natuurlijk een subjectief begrip is, denken wij dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit erg goed is in onze collectie. Vanaf ongeveer €10,- per maand kun je al een leuk, weliswaar klein, maar erg mooi kunstwerk huren voor in huis. Dit is minder dan een bosje bloemen per maand, goed te doen toch?

 

Kunst huren of leasen?

Doordat wij diverse opties aanbieden zoals kunst huren en kunst leasen hoeft het dus niet duur te zijn om uw huis of bedrijf te voorzien van mooie schilderijen of beelden. Er is veel mogelijk en we faciliteren erg graag in deze zin. Het is ons belang en doel dat we mensen blij maken met kunst in welke vorm of constructie dan ook. We streven er naar om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de goede kunstenaars en kunstwerken die beschikbaar zijn.

Bij betaalbare kunst denken mensen vaak aan amateurkunst of werk in (on)gelimiteerde oplagen. Niet bij COVA Art Gallery, onze focus ligt louter op origineel werk van kunstenaars die zich nationaal en internationaal bewezen hebben. Dit in combinatie met de geboden opties van het huren of leasen, is originele kunst ook direct betaalbare kunst.

Op deze manier hoeven er geen concessies gedaan te worden op de kwaliteit van de kunstwerken. Kunst huren is het meest geschikt als u kiest voor flexibiliteit en de laagste kosten. Kunst lease daarentegen is meer geschikt wanneer je verliefd bent op een kunstwerk maar het niet in een keer kan, of wil betalen. Zo betaal je elke maand een klein bedrag en wordt het kunstwerk uiteindelijk uw eigendom.

 

Exposities

Elke paar maanden organiseren we een evenement waarvoor iedereen welkom is, we houden er niet van om alleen een select groepje uit te nodigen of kunst elitair te maken. Kunst moet voor iedereen die het interesseert toegankelijk zijn, zonder dat er drempels aanwezig zijn. Vind u het ook leuk om te komen? De makkelijkste manier om hiervan op de hoogte te blijven is om uzelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Elke maand vertellen we u hiermee de nieuwtjes en opkomende evenementen.

 

Kom eens langs

Graag nemen we de tijd om u te verwelkomen in onze galerie, hiervoor is het niet nodig om een afspraak te maken. Tijdens onze reguliere openingstijden kunt u altijd terecht op onze locatie in Eindhoven.

 

Betaalbare Kunst

 

Vragen?

Neem contact op