Nieuwsbrief ontvangen?

COVA Art Gallery 2023: een terugblik op onze hoogtepunten

Wat een onvergetelijk jaar was 2023 voor COVA Art Gallery! Terwijl we het jaar afsluiten, kijken we graag met trots terug op enkele hoogtepunten die ons hebben gebracht tot waar we nu zijn.

Zes solo exposities 

We hebben het genoegen gehad om in het afgelopen jaar maar liefst zes solo exposities te organiseren met enkele van de meest getalenteerde kunstenaars, waaronder Tycho van Zomeren, Zdenek Konvalina, Sander Reijgers, Igor Tishin, Bas van Raay en tot slot, Bob Geerts. Hun werken hebben niet alleen de muren van onze galerij verrijkt, maar ook de harten van vele liefhebbers veroverd.

Groepsshow

Een ander hoogtepunt van 2023 was de groepsexpositie Great Things/Small Doses met kunstenaars Martin Kacmarek, Riikka Hyvönen, Sander Reijgers, Tycho van Zomeren, Zdenek Konvalina, Casper Braat, Maxim Wakultschik en Konstantin Benkovich.

Deze tentoonstelling bracht een diverse mix van stijlen en expressies samen, waardoor onze galerij een broeinest van creativiteit en inspiratie werd.

Deelname aan Dutch Design Week 2023

Met trots namen we deel aan Dutch Design Week 2023 met een unieke samenwerking met Bas van Raay. Zijn show At Spirit Level heeft niet alleen de grenzen van design en kunst verkend, maar bood ook een kans tot reflectie, om te midden van algoritmes en online verbindingen contact te maken met je innerlijke zelf.

Mijlpalen

2023 stond ook in het teken van uitbreiding, vernieuwing en een feestelijk jubileum. Zo breidden we het team uit met twee nieuwe aanwinsten, is onze huisstijl vernieuwd met een compleet nieuwe website én vierden we ons 1-jarig bestaan op Strijp-S. Dat alles is mede mogelijk gemaakt door jullie, een hechte gemeenschap die COVA Art Gallery door en door steunt. Dank voor jullie enorme support!

Op naar een inspirerend en creatief 2024

Met veel enthousiasme kijken we uit naar een nieuw jaar gevuld met nog meer artistieke ontdekkingen en culturele hoogtepunten. Laten we samen streven naar een 2024 vol creativiteit en inspiratie. COVA Art Gallery wenst jullie warme feestdagen en we kijken ernaar uit jullie in het nieuwe jaar te verwelkomen in de galerie!

Vragen?

Neem contact op