Nieuwsbrief ontvangen?

COVA Art Gallery is verhuisd!

Na een spannende en uitdagende – maar bovenal geslaagde – periode in onze galerieruimte aan de Hoogstraat, is COVA Art Gallery verhuisd naar een nieuwe locatie. Met gepaste trots mogen wij u melden dat wij ons verhaal zullen voortzetten aan de Philitelaan in Strijp-S, het moderne hart van de kunst- en cultuursector in Eindhoven.

Een sterke basis

De huidige relocatie markeert de tweede verhuizing in een tijdsbestek van zes jaar, en is tekenend voor de groei en ontwikkeling die COVA Art Gallery gedurende deze periode heeft doorgemaakt. Een reeks van nieuwe locaties – telkens iets groter, iets mooier, iets beter – maar altijd gebouwd op hetzelfde fundament: unieke, kwalitatief sublieme werken van kunstenaars die de wereld middels hun originaliteit verrijken.

De nieuwe locatie aan de Philitelaan biedt deze kunstwerken en kunstenaars de omgeving, belichting en waardering die zij verdienen, en past geheel binnen de ambitie van COVA Art Gallery om Eindhoven en haar omgeving vertrouwd te maken met oprechte, onderscheidende kunst. Immers: wat zou een leven zijn zonder schilderijen en sculpturen die verwonderen, verfraaien, becommentariëren en confronteren?

De meerwaarde van kunst

Vanuit de overtuiging dat originaliteit, oprechtheid en uniciteit het leven net iets mooier en spannender maken, zullen wij ook in de nieuwe galerie exposities blijven organiseren waarin we – zoals u van ons gewend bent – de kunst met u delen die deze waarden vertegenwoordigt. De eerste tentoonstellingen staan daarom natuurlijk al op de planning, maar we willen de nieuwe galerieruimte ook gaan inzetten om andere betekenisvolle ervaringen te creëren.

In samenwerking met de omgeving en gefaciliteerd door creativiteit, durf en ondernemerschap zullen hier verrassende initiatieven worden ontplooid, altijd verankerd in een gedeelde voorliefde voor kunst. Kunst leeft, verrijkt en verbindt, en het zijn juist deze kenmerken die wij aangrijpen om meerwaarde te scheppen voor galerie en omgeving.

Feestelijke opening

De officiële opening van COVA Art Gallery aan de Philitelaan zal plaatsvinden op vrijdag 2 september, een dag waarnaar wij nu al met veel plezier uitkijken. Nader bericht over dit evenement volgt, dus houd uw agenda vrij om deze feestelijke gebeurtenis samen met ons te vieren!

Vragen?

Neem contact op