COVA Art Gallery x U_store in Eindhoven

COVA Art Gallery slaat de handen ineen met Betül Canbaz! Binnen de onlangs geopende conceptstore U_store in Eindhoven presenteert deze interieur architecte bijzonder design, kunst en fashion op hoog niveau. Op het gebied van kunst gaan we de samenwerking aan en met trots dragen we een steentje bij aan dit mooie concept. Door een aantal van onze beste stukken uit onze collectie te presenteren in de mooi gestylde settings hebben we hiermee een extra locatie beschikbaar om onze mooie schilderijen te laten zien. Mooi nieuws dus! Mocht je een voorproefje willen op de collectie dan kun je natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de collectiepagina.

De bijzondere mix in deze Eindhovense conceptstore weergeeft de persoonlijke stijl en visie van Betül. Ik ben er van overtuigd dat de U_Store in Eindhoven een ware toevoeging is voor de stad, Eindhoven wil zich graag profileren als internationale stad waar expats en design belangrijk zijn. Fijn dat COVA Art Gallery hier deel van kan uitmaken met een plek midden in het leukste stukje van Eindhoven. De presentatie van kunst werkt totaal anders binnen een gestileerde omgeving, waarbij mensen geholpen worden met het zich voorstellen hoe kunst staat in een huiselijke setting.

Ook fijn is dat de U_store dagelijks tijdens kantooruren geopend is. Dus, zien we jullie binnenkort op de Kleine Berg 45 in Eindhoven?