Nieuwsbrief ontvangen?

COVA Partner Programma

Welkom bij het COVA Partner Programma, waar de deur naar kunst wagenwijd openstaat voor jouw onderneming. Ons programma biedt een unieke gelegenheid om onze kunstcollectie te integreren in jouw zakelijke initiatieven.

Laat een blijvende indruk achter en geef een jaar lang kunst cadeau 

Een samenwerking begint op de plek waar originaliteit en persoonlijke connectie elkaar ontmoeten. We zoeken daarom partners met een ambitieuze visie, die betrokken zijn bij grootschalige projecten. Beeldt u eens in, aan het einde van zo’n project, een jaar lang kunst schenken aan jouw klant(en)? Een waardevol cadeau dat blijft inspireren, lang nadat het project is afgerond. 

Wie zijn wij?

COVA Art Gallery is sinds 2016 een galerie voor hedendaagse kunst in Eindhoven. Sinds vorig jaar zijn wij gevestigd in een prachtig pand op Strijp-S. Bij COVA Art Gallery bieden we vanaf het begin authenticiteit en originaliteit. De focus ligt op het presenteren van werk van opkomende en reeds gevestigde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zo herbergen wij een gevarieerde, hedendaagse kunstverzameling met een ruim aantal schilderijen, aangevuld met enkele 3D-objecten. COVA Art Gallery biedt niet alleen kunst; we streven naar een complete beleving. Denk aan een inspirerende werkplek en een uitnodigende ruimte om relaties te ontvangen. 

Een bijzonder geschenk voor jouw gewaardeerde klant(en)

Specifieke momenten vragen om buitengewone gebaren. Of het nu gaat om de ingebruikname van een nieuw pand, een recente verbouwing of de voltooiing van een ander belangrijk project, wij staan zij aan zij om jouw relaties op een unieke manier te verrassen en een blijvende indruk achter te laten.

Met dit programma geef je een jaar lang kunst cadeau, waardoor niet alleen de esthetiek wordt verrijkt, maar ook de band met je klant(en) wordt versterkt. Een gebaar dat getuigt van aandacht voor detail en laat zien dat jouw waardering voor creativiteit verder reikt dan het project zelf.

Steun voor kunst en cultuur

Door deel te nemen aan ons programma draag je ook actief bij aan de kunst- en cultuursector. De opbrengsten van ons programma worden geïnvesteerd in jonge kunstenaars, waardoor we samen de groei en bloei van artistiek talent stimuleren.

COVA Art Gallery staat garant voor een uitzonderlijke selectie kunstwerken, zorgvuldig samengesteld naar specifieke smaken en stijlen. 

Ontdek de voordelen: 

  • Inspirerende werkomgeving: 

Kunst in de werkomgeving stimuleert creativiteit en inspiratie, waardoor nieuwe ideeën te genereren en innovatieve oplossingen bevorderd worden;

  • Positieve klantbeleving: 

Je kantoor is je visitekaartje: een kunstzinnige kantooromgeving biedt een positieve indruk aan klanten en partners;

  • Krachtige branding en identiteit: 

Kunst kan de identiteit en waarden van een bedrijf weerspiegelen, waardoor een krachtig visueel statement wordt gemaakt dat de merkwaarde versterkt. 

Wat bieden wij?

Wij leveren advies op maat, een verrassende en originele ervaring en kunst waarmee je jouw relatie(s) verrast. Bovendien sponsoren wij de helft van de kosten tot maximaal zes maanden per jaar, waarbij we ervan uitgaan dat jouw relatie de waarde van kunst erkent en graag verbonden blijft met onze unieke kunstbeleving.

Zo werkt het

Heb je een relatie waar je iets speciaals voor wilt doen? Neem dan contact met ons op via roy@covagallery.nl, liefst voorzien van foto’s van de desbetreffende locatie, zodat wij een beter begrip krijgen van de ruimte en de sfeer. In samenwerking met jou, en indien gewenst, in overleg met de relatie, stellen wij een verrassend voorstel op. Dit voorstel omvat een zorgvuldig samengestelde selectie van kunstwerken die passen bij de stijl en voorkeuren van de ontvanger. 

Samen creëren we een origineel én persoonlijk kunstgeschenk waarmee u een blijvende indruk achterlaat. 

Vragen?

Neem contact op