Nieuwsbrief ontvangen?

Diensten

Kunstuitleen voor thuis

COVA Art Gallery biedt kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan voor bij u thuis. De toonaangevende collectie staat voor originaliteit, kwaliteit en waardevastheid, wij zorgen voor unieke stukken die vaak exclusief bij ons te vinden zijn. Kunstuitleen is makkelijk, flexibel en niet duur! We nemen u graag mee in de diverse opties die we hebben. Versterk de persoonlijkheid van uw huis en maak het plaatje compleet.

Kunstuitleen voor bedrijven

De uitstraling van uw zakelijke omgeving is zowel voor bezoekers als werknemers erg belangrijk. Zorg dat mensen trots zijn op waar ze werken en laat een blijvende indruk achter bij bezoekende klanten en relaties. COVA Art Gallery biedt kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan bedrijven en instellingen aan. Onze collectie met kunst van toonaangevende kunstenaars staat geheel ter beschikking om het beste resultaat te realiseren.

Inventarisatie

Wil je graag de kunstwerken in je bedrijfs- of privécollectie laten inventariseren? Wij zorgen er voor dat er een duidelijk systeem komt en denken graag mee aan het toekomstige kunstbeleid. Inventarisatie is de eerste stap in het verkrijgen van inzicht in je eigen collectie. Op basis van de uitkomst maken we samen een plan voor de toekomst.

Advies

We helpen ook graag bij het adviseren met alles wat met kunst te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan interieur-, inkoop-, beheers- en beleidsadvies. Benieuwd? Neem contact op en leg de casus aan ons voor. We zijn altijd benieuwd naar de kunstvraagstukken waar u tegen aan loopt. Neem gerust contact op of loop gewoon even binnen tijdens onze reguliere openingstijden.

Vragen?

Neem contact op