Nieuwsbrief ontvangen?

Particulier

Kunstuitleen voor particulieren

COVA Art Gallery biedt kunstuitleen, lease en verkoop van originele kunst aan voor bij u thuis. De toonaangevende collectie staat voor originaliteit, kwaliteit en waardevastheid, wij zorgen voor unieke stukken die exclusief bij ons te vinden zijn. Kunstuitleen is makkelijk, flexibel en niet duur!

 

Hoe werkt het?

De kunst staat centraal, dus het is belangrijk om eerst te vinden wat u mooi vindt. Vervolgens kunt u een Proefplaatsing aanvragen en gaan wij samen met u kijken wat het beste in uw interieur past. Service is voor onze kunstuitleen zeer belangrijk, gezien een tevreden klant en een mooie ruimte het beste visitekaartje is voor ons. Een proefplaatsing kan via de website via de collectie of het contactformulier. Vind u het belangrijk om het kunstwerk eerst bij ons te zien? Dat kan natuurlijk ook, vanuit onze galerie kan er gekozen worden en vervolgens een proefplaatsing gedaan worden. We laten de kunst vrijblijvend bij u thuis zien, dan kunt u na een indruk te hebben gehad de keuze maken om het kunstwerk te huren of te kopen. Uiteindelijk toch niet blij met de gekozen kunstwerken? Geen probleem, dan nemen wij het gewoon weer mee terug.

 

Waarom?

  • Originele kunst van toonaangevende kunstenaars tegen scherpe maandtarieven.
  • U kunt het werk meenemen of wij komen het kunstwerk kosteloos laten zien bij u thuis. Hierna kunt u beslissen of het bij u past en of u het kunstwerk wil kopen, huren of leasen.
  • Geen inschrijfgeld
  • Kunstwerken worden de eerste keer gratis bezorgd en netjes opgehangen

Kunstuitleen - Huren

Ga je voor de maximale flexibiliteit en de laagste kosten, dan is dit de juiste formule. Voor een bedrag van 1,50 % van de waarde van het kunstwerk kun je dit zo lang huren als je zelf wil. De kunstwerken kunnen tussentijds gewisseld worden. Mocht je het kunstwerk uiteindelijk willen kopen dan heb je altijd het eerste recht hierop. Vele bedrijven en particulieren gingen u voor in deze constructie.

Kunstuitleen - Huren & Sparen

Wil je naast alleen flexibel huren, ook een eigen collectie opbouwen. Dan raden wij deze vorm van kunstuitleen aan. Het tarief voor deze optie is 3% van de verkoopwaarde van het kunstwerk per maand. Met behoud van je flexibiliteit wordt er elke maand 2/3de van het bedrag gespaard, waarmee je uiteindelijk een kunstwerk kan kopen. Op deze manier bouw je dus snel een bedrag op waarmee uiteindelijk kunst gekocht kan worden.

Kunstuitleen - Lease

U betaalt de kunstcollectie in 50 maandelijkse termijnen, zo heeft u zekerheid, een laag tarief en uiteindelijk een eigen kunstcollectie. Door de lage kosten voor het opbouwen van uw eigen collectie is deze regeling minder flexibel dan de andere opties. Wanneer u zeker bent van u zaak en het kunstwerk wilt kopen, maar geen groot bedrag in één keer wil betalen, dan is deze optie het voordeligst. Dit is op het moment de populairste optie in onze kunstuitleen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Aankoopregeling

***€ / eenmalig
Betaling in termijnen
Geen financieringskosten
Geen uitleenkosten
Directe opbouw collectie
Gratis proefplaatsing

Huren

1,5% / per maand
Maximale Flexibiliteit
Al vanaf €10,- per maand
Per 6 maanden ruilen
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 1,5% à €15,00 p/m

Lease

2,5% / per maand
Zekerheid
Voordelig tarief
Opbouw eigen collectie
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 2,5% à €25,00 p/m

Huren & sparen

3% / per maand
Maximale flexibiliteit
Per 6 maanden ruilen
Opbouw eigen collectie
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 3% à €30,00 p/m

Vragen?

Neem contact op