Nieuwsbrief ontvangen?

Zakelijk

Kunstuitleen voor bedrijven

De uitstraling van je bedrijf is erg belangrijk om diverse redenen. Zowel intern naar de medewerkers toe zodat ze zich goed voelen in hun omgeving en optimaal presteren. En extern zodatu bezoekers een indruk geeft die u wil dat achterblijft. Kunst is hier een ideaal middel voor. COVA Art Gallery biedt met zijn kunstuitleen voor bedrijven hier een oplossing voor. Diverse onderzoeken hebben aangetoond wat het effect is van een werkomgeving om trots op te zijn. COVA Art Gallery biedt naast kunstuitleen voor bedrijven ook lease- en verkoopconstructies voor de zakelijke markt. Onze gehele collectie is hiervoor beschikbaar. De toonaangevende collectie staat voor originaliteit, kwaliteit en waardevastheid, wij zorgen voor unieke stukken die vaak exclusief bij ons te vinden zijn.

Hoe werkt het?

Voor projectmatig werk maken we graag eerst een afspraak bij u op locatie. We vinden het belangrijk om eerst kennis te maken en de ruimten te leren kennen, zodat we beter mee kunnen denken binnen de context. Het begint dus met een afspraak. Na kennis te hebben gemaakt en de wensen te hebben besproken worden de ruimtes vastgelegd, dit zodat er per ruimte een voorstel gemaakt kan worden. Dit alles is vrijblijvend omdat we graag willen dat het resultaat voor zich laat spreken. We zijn trots op wat we doen en laten graag zien wat we kunnen betekenen met onze kunstuitleen voor bedrijven.

Waarom?

  • Originele kunst van toonaangevende kunstenaars tegen scherpe maandtarieven.
  • Wij maken op basis van uw wensen direct een concreet voorstel met welke kunstwerken naar ons inzicht het beste passen in uw organisatie en wat de kosten zijn.
  • Bedrijven met mooie kunst worden door klanten als deskundiger aangemerkt.
  • Kunst op de werkvloer is voor zowel uw personeel als voor de uitstraling van uw organisatie een impuls. Het vergroot het werkplezier en stimuleert de motivatie en creativiteit.

Kunstuitleen - Huren

Ga je voor de maximale flexibiliteit en de laagste kosten, dan is dit de juiste formule. Voor een bedrag van 1,24 % van de waarde van het kunstwerk kun je dit zo lang huren als je zelf wil. De kunstwerken kunnen om de 6 maanden kosteloos gewisseld worden. Mocht u uiteindelijk over willen stappen naar een andere constructie of de werken kopen dan is dat altijd mogelijk.

Kunstuitleen - Huren & Sparen

Wil je naast alleen flexibel huren, ook een eigen collectie opbouwen voor het bedrijf. Dan raden wij deze vorm van kunstuitleen aan. Het tarief voor deze optie is 2,48% van de verkoopwaarde van het kunstwerk per maand. Met behoud van je flexibiliteit wordt er elke maand 2/3de van het bedrag gespaard, waarmee je uiteindelijk een kunstwerk kan kopen. We nemen graag de opties met u door.

Kunstuitleen - lease

U betaalt de kunstcollectie in 50 maandelijkse termijnen, zo heeft u zekerheid, een laag tarief en uiteindelijk een eigen kunstcollectie. Door de lage kosten voor het opbouwen van uw eigen collectie is deze regeling minder flexibel dan de andere opties. Wel heeft deze optie voor de zakelijke klanten extra veel voordelen. Het is mogelijk om op het einde van de termijn de kunst voor een laag bedrag over te nemen waardoor de kunst voor een gering bedrag op de balans staat. Hierdoor wordt privé overname in de toekomst erg aantrekkelijk.

Welke mogelijkheden zijn er?

Aankoopregeling

***€ / eenmalig
Betaling in termijnen
Geen financieringskosten
Geen uitleenkosten
Directe opbouw collectie
Gratis proefplaatsing

Huren

1,5% / per maand
Maximale Flexibiliteit
Al vanaf €10,- per maand
Per 6 maanden ruilen
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 1,5% à €15,00 p/m

Lease

2,5% / per maand
Zekerheid
Voordelig tarief
Opbouw eigen collectie
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 2,5% à €25,00 p/m

Huren & sparen

3% / per maand
Maximale flexibiliteit
Per 6 maanden ruilen
Opbouw eigen collectie
Kosten zijn aftrekbaar
Gratis proefplaatsing
Rekenvoorbeeld: Catalogus prijs €1.000 daarvan 3% à €30,00 p/m

Vragen?

Neem contact op