Nieuwsbrief ontvangen?

Evenement- en vergaderlocatie

Welkom bij COVA Art Gallery, waar creativiteit samensmelt met functionaliteit. Onze unieke galerie is niet alleen een ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers; het is ook een ideale locatie voor (zakelijke) bijeenkomsten, workshops en andere evenementen.

Huur Opties:

Dagdeel Pakket (09:00 – 13:00) – €295,-
– Inclusief koffie, thee en koekjes.

Volledige Dag Pakket (09:00 – 17:00) – €495,-
– Inclusief koffie, thee en koekjes.
– Toegang tot 17:00 uur voor een volledige dag aan productieve sessies.

Waarom kiezen voor COVA Art Gallery?

Unieke kunsttentoonstellingen

Geniet van een dynamische en inspirerende sfeer met steeds veranderende tentoonstellingen. De galerie fungeert als een ideale locatie die creativiteit stimuleert en out-of-the-box denken aanmoedigt.

Gelegen in het creatieve hart van Eindhoven, Strijp-S

COVA Art Gallery bevindt zich in het creatieve hart van Eindhoven, Strijp-S. Met een centrale ligging is onze galerie gemakkelijk bereikbaar, of je nu kiest voor de trein naar station Strijp-S of de bus (met een halte handig voor de galerie). Voor degenen die met de auto komen, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Philitelaan. Omringd door de levendige energie van Strijp-S, wordt onze galerie vergezeld door diverse restaurants, cafés en lokale winkels. Stap naar buiten, en je vindt genoeg groen voor een frisse adempauze.

sander reijgers

Aanvullende diensten (Optioneel)

Guided art tour – €75,- per sessie

Betrek je gasten met een kunstrondleiding tijdens de pauze. Het verrijkt de culturele ervaring van je evenement en kan leiden tot meer creatief denken.

Cateringservices – prijs op aanvraag

We kunnen de volledige catering verzorgen op basis van de behoeften van je evenement. Er zijn verschillende opties beschikbaar, van lichte snacks tot volledige maaltijden. Hiervoor werken we samen met lokale cateringbedrijven en restaurants.

Beamer en flip-over gratis beschikbaar

Audiovisuele apparatuur, inclusief een projector en flip-over, is gratis beschikbaar. Mocht er extra apparatuur nodig zijn, kun je een speciaal verzoek indienen.

Boekingsproces

Neem voor een boeking contact op met Roy Covalenco via roy@covagallery.nl voor vragen en reserveringen. Een voorschot van 50% als aanbetaling is vereist om je reservering te bevestigen.

Annuleringsbeleid

In geval van annulering hanteren wij een opzegtermijn van ten minste 48 uur voor een volledige terugbetaling. Annuleer je binnen 24 uur, dan krijg je een vergoeding van 50% van het totale bedrag.

Dank voor het overwegen van COVA Art Gallery als jouw evenement-/vergaderruimte. Als je vragen hebt, aanvullende informatie wenst, of een locatiebezoek wilt plannen, neem dan gerust contact met ons op!

Prijzen zijn exclusief BTW

Vragen?

Neem contact op