Expositie Igor Tishin: Passe-par-tout

IGOR TISHIN

Dit icoon uit Wit-Rusland neemt je mee op zijn reis door het leven. De expositie “Passe-par-tout”, oftewel, “Passing through everything” staat voor de reis die deze kunstenaar aflegt, zowel fysiek als spiritueel. De expositie wordt vrijdag 17 november geopend in het bijzijn van de kunstenaar. Hierbij bent u van harte uitgenodigd om de expositie bestaande uit de nieuwste kunstwerken van de hand van Igor Tishin te bekijken. En uiteraard samen met ons het glas te heffen op deze bijzondere kunstenaar.

Passe-par-tout

Het duurt niet lang voordat je realiseert dat hij niet de gebaande paden volgt. Ook maakt hij het je niet makkelijk om zijn kunst te interpreteren. Je zal er voor moeten werken.

Onbetwist één van de leiders in zijn speelveld. Het werk van Tishin is altijd krachtig en confronterend. Er zijn geen compromissen in zijn zoektocht naar expressie. Intens met een sterk verband met het heden en verleden. Vaak ook met een politieke of sociale twist. Onvoorspelbaar, individueel en erg origineel. Hier en daar een knipoog met verschillende lagen van tekst en meerdere afbeeldingen.

We zijn altijd erg benieuwd of onze interpretatie overeenkomt met de interpretatie van de kunstenaar, zien we wat hij ons wil laten zien? Of zitten hier grote verschillen tussen.

Er is maar één manier om hier achter te komen. We zien u graag op 17 november vanaf 18.00u bij ons in de galerie