Expositie Igor Tishin – Vervolg “Passe-par-tout”

Vervolg expositie Igor Tishin

Expositie Igor Tishin wordt vervolgd – Zoals sommige van onze gasten al had opgemerkt tijdens de expositie van Igor Tishin; niet alle kunstwerken waren op vrijdag 17 november aanwezig in onze galerie. Sterker nog, de kunstenaar was zelf ook niet aanwezig. Doordat onze eregast tijdens zijn trip uit St. Petersburg autopech heeft gekregen was het voor hem niet mogelijk om bij de opening van de expositie aanwezig te zijn. Hoewel het een leuke opening was hebben we uiteindelijk besloten om op zondag 26 november een “Meet & Greet” te organiseren met de kunstenaar. Gelukkig heeft hij deze keer wel succesvol de oversteek uit Wit-Rusland kunnen maken.

Hiervoor hebben we een select groepje liefhebbers en vrienden uitgenodigd om nogmaals langs te komen om de kunstenaar te ontmoeten. Op deze manier heeft iedereen die geïnteresseerd is in de kunstenaar of in zijn kunstwerken nog een kans om persoonlijke uitleg te krijgen. En natuurlijk ook de mogelijkheid om Igor Tishin zelf te ontmoeten.

Prachtige schilderijen van een bijzonder goede kunstenaar

De huidige expositie is bij de komst van Igor Tishin verder uitgebreid met een aantal nieuwe werken die de titel van de expositie naam geven. Het stuk wat tekenend is voor de titel “Passe-par-tout” bestaat uit een groot werk van 200x150cm en een aantal kleine werken die hier om heen zweven om samen een groter geheel te vormen. De expressieve beeldtaal die de kunstenaar eigen is komt tot uiting in diverse onderwerpen. De Expositie Igor Tishin met “Passe-par-tout” zal nog tot 31 december van dit jaar te zien zijn in onze Galerie. COVA Art Gallery is gelegen aan de St. Antoniusstraat in Eindhoven. Komt het beter uit om buiten de reguliere openingstijden een bezoek te brengen? Neem dan gerust even contact op via de contactpagina.

Voor een kleine impressie zullen we onder aan dit bericht nog wat foto’s bijvoegen van de expositie. We bedanken iedereen die aanwezig was op dit intieme evenement. Uiteraard onze lof voor deze geweldige kunstenaar en zijn tentoonstelling, Igor Tishin. We zijn erg dankbaar dat we hem mogen presenteren. We zullen op korte termijn nog een recensie toevoegen aan onze website voor verdere duiding van de expositie.