Nieuwsbrief ontvangen?

Kunst huren

Het huur concept

Kunst huren? Bestaat dat nog? Jazeker! Kunst huren is nog altijd actueel, en eigenlijk steeds actueler. Door de deeleconomie, het steeds minder bezitten van spullen en het optimaal benutten hiervan is het eigenlijk erg hip. Kunst huren is al jaar en dag de manier voor particulieren en bedrijven om voor een klein bedrag per maand voor 100% te genieten van mooi aangeklede ruimtes. Zonder dat hiervoor de volle mep is betaald.

Maar wat doet kunst huren nu precies? Heeft u zelf niet een voorbeeld van een kantoor of huis wat een erg sterkte blijvende indruk heeft achtergelaten door alleen de kunst? Dat dus. Hoe fijn is het om dat gevoel bij je eigen huis of kantoor te hebben en dit gevoel ook achter te laten bij gasten die een bezoek brengen.

 

De voordelen van kunst huren

Kunst huren heeft concrete voordelen. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Wilt u graag wat anders? Is het tijd voor vernieuwing? Dat kan, geen probleem.
  • Lage kosten. Kunst huren is de goedkoopste optie om compleet van kunst voorzien te zijn.
  • Geen grote eerste investering. Elke maand een laag vast bedrag afhankelijk van de gekozen kunstwerken
  • Maandelijks opzegbaar na de eerste termijn.

Naast deze zakelijke elementen is uiteraard de kunst zelf het belangrijkst bij kunst huren. Het moet natuurlijk wel écht bijzonder zijn en de uitstraling van het huis of kantoor versterken. Doordat wij kunst verhuren van een hoog niveau zijn wij niet zomaar een kunstuitleen. We focussen ons op kwalitatief goede en originele kunst, niet op massawerk en decoratie. Dit is natuurlijk te zien op onze collectie pagina. Zo is elk werk uniek zoals elke ruimte, huis, kantoor of persoon ook uniek is.

 

Onze kunstenaars

De kunstenaars binnen onze galerie waarvan u kunst kunt huren komen uit diverse landen binnen Europa, zo bent u altijd verzekerd van originele werken die alleen bij COVA Art Gallery te vinden zijn. Onze kunstenaars participeren nationaal en internationaal op bekende kunstbeurzen en symposia. Om deze kunstwerken toch toegankelijk te maken hebben wij er in het begin direct voor gekozen om ook aan de wens van kunst huren te voldoen. Kunst huren maakt mooie kunst voor een veel breder publiek mogelijk dan dat er alleen aangekocht kan worden. Dit vinden wij een mooi streven en daarom faciliteren we dit ook voor onze klanten.

 

Kunst Leasen

Naast kunst huren is het ook mogelijk om kunst te leasen. Dit is natuurlijk ook een bekend concept, het verschil is dat het kunstwerk uiteindelijk overgaat van eigendom. Als iemand zeker is van zijn keus en geen interesse heeft in flexibiliteit is kunst-lease de meest voor de hand liggende optie. Elke maand zal op deze manier een stukje van het kunstwerk worden afbetaald waarna het uiteindelijk van u wordt. We weten zeker dat u trots zult zijn op de collectie die zal worden opgebouwd met onze hulp en begeleiding.

We komen graag een keer op bezoek om de mogelijkheden uit te leggen. We willen ook graag een proefperiode aanbieden, daarom kunt u gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen.

 

Kunst Huren

 

Vragen?

Neem contact op