Nieuwsbrief ontvangen?

Kunst voor de zaak

Kunst voor de zaak – Kunst huren? Bestaat dat nog? Jazeker! Kunst huren is nog altijd actueel, en eigenlijk steeds actueler. Door de deeleconomie, het steeds minder bezitten van spullen en het optimaal benutten hiervan is het eigenlijk erg hip. Kunst huren is een perfecte manier voor bedrijven om voor een klein bedrag per maand voor 100% te genieten van mooi aangeklede ruimtes. Zonder dat hiervoor de volle mep is betaald en zonder risico.

Maar wat doet kunst huren nu precies? Heeft u zelf niet een voorbeeld van een kantoor of huis wat een erg sterkte blijvende indruk heeft achtergelaten door alleen de kunst? Dat dus. Hoe fijn is het om dat gevoel bij je eigen huis of kantoor te hebben en dit gevoel ook achter te laten bij gasten die een bezoek brengen.

 

Voordelen van kunst huren voor de zaak

Kunst huren heeft concrete voordelen. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Wilt u graag wat anders? Is het tijd voor vernieuwing? Dat kan, geen probleem.
  • Lage kosten. Kunst huren is de goedkoopste optie om compleet van kunst voorzien te zijn.
  • Geen grote eerste investering. Elke maand een laag vast bedrag afhankelijk van de gekozen kunstwerken
  • Maandelijks opzegbaar na de eerste termijn.

Naast deze zakelijke elementen is uiteraard de kunst zelf het belangrijkst bij kunst huren. Het moet natuurlijk wel écht bijzonder zijn en de uitstraling van het huis of kantoor versterken. Doordat wij kunst verhuren van een hoog niveau zijn wij niet zomaar een kunstuitleen. We focussen ons op kwalitatief goede en originele kunst, niet op massawerk en decoratie. Dit is natuurlijk te zien op onze collectie pagina. Zo is elk werk uniek zoals elke ruimte, huis, kantoor of persoon ook uniek is.

Voorbeeld kunst voor de zaak

Vragen?

Neem contact op