Nieuwsbrief ontvangen?

Kunst voor in huis

COVA Art Gallery

Bent u op zoek naar kunst voor in huis? Dan bent u hier aan het juiste adres om kwalitatief hoogwaardige en echte originele kunst uit te zoeken. Uw huis is iets heel persoonlijks, zelf zien wij uw huis altijd als een afspiegeling van uw persoonlijkheid mij bijpassend karakter en overheersende gevoelens. Omdat dit zo persoonlijk is denken wij graag mee om passend kunst in uw huis te plaatsen, we vinden het altijd erg leuk en speciaal om een bezoek te brengen zodat we ook echt een gevoel krijgen bij de plek. We laten u graag verbazen door de impact die kunst heeft in uw huis. Vaak komt dit beeld pas bij mensen nadat ze het zelf hebben mogen aanschouwen, hopelijk krijgen we dus de kans om u hiervan te overtuigen. Uiteindelijk hopen wij zoveel mogelijk mensen echte kunstliefhebbers te maken.

 

Onze collectie

Wanneer u langskomt bij ons in Eindhoven kunnen we diverse kunstwerken laten zien van kunstenaars van internationaal niveau. Onze kunstenaars presenteren hun werk op internationale kunstbeurzen en symposia met veel succes, dat maakt ons ook erg trots op het feit dat we deze kunstwerken ook in Eindhoven kunnen laten zien. Wie weet is een kunstwerk van een van deze de toppers uiteindelijk de perfecte kunst voor in huis.

 

Kunst huren, leasen of kopen?

Doordat we verschillende concepten aanbieden aan onze klanten is er voor iedereen een constructie die past. Hoewel onze kunst van een hoog niveau is, en de prijzen van de individuele kunstwerken sterk variëren vinden we het erg belangrijk om onze collectie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen we door zowel kunst te verhuren en tevens ook te leasen. Verhuren is ideaal als je graag eens in de zoveel tijd een ander kunstwerk aan de muur wil zonder ergens aan vast te zitten. De lease optie is ideaal voor mensen die weten wat ze willen, maar gespreid over een lange periode willen betalen. Elke maand wordt er een beetje van het kunstwerk afgelost tot het uiteindelijk van de persoon zelf is.

 

Kom eens langs!

Hoe dan ook, kunst voor in huis begint bij een bezoek. Laat ons u enthousiasmeren over de werken die we hebben. Een keer komen kijken doet veel meer dan de alleen de afbeeldingen online bekijken. We heten u van harte welkom in onze prachtige locatie op de St. Antoniusstraat 22 in Eindhoven waar we graag kennis met u maken en u verder helpen. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst, daarom is het altijd mogelijk om een tijdje kunst vrijblijvend op proef te nemen. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

 

kunst voor in huis

 

Vragen?

Neem contact op