Nieuwsbrief ontvangen?

Kunstgalerie Eindhoven

COVA Art Gallery

Lekker een dagje kunst kijken? Kom langs bij de beste kunstgalerie van Eindhoven. We vinden het leuk als u een keer komt kennismaken met ons en onze kunstwerken. Onze collectie is samengesteld met kunstwerken van een aantal vaste voornamelijk buitenlandse kunstenaars. Allemaal van een bewezen niveau en kwaliteit. Het maakt ons niet uit waar kunst vandaag komt, als het maar goed is. Kom daarom naar onze Kunstgalerie Eindhoven.

 

Kunstgalerie Eindhoven – De beste collectie van Eindhoven

Kwaliteit en originaliteit is wat ons betreft het belangrijkst. Als we u mogen ontvangen in onze galerie in Eindhoven kunnen we dat ook aan u laten zien. Houdt u van moderne en vaak figuratieve kunst dan bent u in onze galerie aan het juiste adres. Maar waarom zijn wij goed in wat we doen? Simpel, het is onze passie. Persoonlijk worden onze kunstenaars uitgezocht op kwaliteit en originaliteit. We vinden ze overal en we gaan bij ze op bezoek om ze hierheen te halen. Je hoeft niet bang te zijn dat onze werken ergens in Nederland ook te koop zijn. Door vele bezoeken aan beurzen, gerealiseerde projecten en vooral door veel contact met kunstenaars is onze kijk op kunst steeds beter geworden. We geven voor elk project, groot of klein een vrijblijvend advies op maat. Hierin laten we zien hoe we de ruimtes zouden interpreteren en welke kunst wij vinden passen bij de uitstraling van de woning of het kantoor. Met een goed gevoel voor stijl en esthetiek wordt een mooi geheel gecreëerd.

 

Onze collectie

Ook al zijn we op dit moment een kleine organisatie, onze ambities zijn groot. De kunst in de collectie van onze galerie wordt constant uitgebreid met nieuwe werken. Deze zijn steeds mooier en beter. Dit zijn vooral schilderijen en beelden, te zien op onze collectie pagina. Het is natuurlijk veel beter en leuker om kunst in het echt te zien. Kom daarom een keer langs! Misschien is leuk om hiervoor een afspraak te maken? Dat kan hier. Langs komen om de kunst te bekijken in onze galerie te Eindhoven is uiteraard ook gewoon mogelijk. U bent van harte welkom op elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om onze kunstgalerie Eindhoven te bezoeken. Voor de exacte openingstijden kunst u hier terecht.

 

Kunstgalerie Eindhoven

 

Vragen?

Neem contact op