Nieuwsbrief ontvangen?

Kunsthandel

COVA Art Gallery

COVA Art Gallery is een jonge kunsthandel en galerie met veel ambitie. Waar kunst vaak wordt gekoppeld aan elite en als hoogdrempelig wordt ervaren geloven wij er in dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze kunsthandel focust zich weliswaar op kunstenaars van internationaal niveau, maar om een breed publiek aan te spreken hebben we diverse mogelijkheden in het leven geroepen. Deze maken het mogelijk om met een klein bedrag toch 100% bijzondere en kwalitatieve kunst aan de muur te hebben.

 

COVA Art Gallery

Waar onze kunsthandel verschilt met andere galeries in de markt:

  • We vertegenwoordigen kunstenaars van internationaal niveau, voornamelijk kunstenaars uit andere Europese landen. Dit zorgt er voor dat onze kunst anders wordt ervaren dan wat het publiek gewend is. Ook niet onbelangrijk, onze kunst vindt je niet bij andere galeries in Nederland.
  • Kunstuitleen in een hoger segment. Waar kunstuitleen vaak georganiseerd wordt vanuit de kunsthandel zijn dit vaak collecties in het lagere segment. Veel grafisch werk. Deze combinatie maakt ons een van de weinig in Nederland.
  • Altijd vrijblijvend advies en de mogelijkheid om gratis het kunstwerk te proberen. Op deze manier kan er goed nagedacht worden over de keuzes zonder ergens verplicht toe te zijn. Kunst is geen impulsaankoop, het gaat om gevoel. We geven u hier graag de tijd voor.

 

Advies

Wilt graag een kunstcollectie opbouwen maar weet niet waar u moet beginnen? Wij zijn fulltime bezig met kunst vanuit onze kunsthandel in Eindhoven. Daarom weten wij wat speelt binnen de hedendaagse kunstwereld en kunnen we een gedegen kunstadvies geven. We nemen u graag mee aan de hand om u te helpen met diverse vraagstukken.

 

Bij welke zaken kunnen we u helpen?

  • Kunstadvies voor uw huis of bedrijf
  • Advies over opbouw van uw eigen collectie
  • Advies over investeren in kunst
  • Inventarisatiewerkzaamheden, heeft u een bedrijfscollectie en bent u benieuwd wat hiervan de waarde is? We kijken graag naar de courantheid van uw collectie en geven graag een advies over welke opties u heeft met betrekking tot het gebruik van de collectie. Is het verstandig om delen van uw kunstcollectie af te stoten? Of is het slim om de collectie te behouden?

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Los van bovenstaande adviespunten is onze specialisatie originele en kwalitatieve kunst naar Eindhoven halen. Mocht u op zoek zijn naar een kunstwerk dat helemaal bij u past maar u heeft het nog nergens kunnen vinden? Wij gaan graag op zoek naar kunst die bij u past in binnen- en buitenland. Deze service is geheel gratis en doen we graag vanuit onze kunsthandel. COVA Art Gallery stuurt u informatie op wanneer wij iets tegenkomen waarvan we denken dat het u aanspreekt, dit is geen probleem gezien we uiteindelijk toch altijd met deze materie bezig zijn.

Dus kom gerust eens langs, of neem contact met ons op.

 

Kunsthandel Eindhoven

 

Vragen?

Neem contact op