Kunstuitleen

COVA Art Gallery kunstuitleen

COVA Art Gallery stelt door middel van kunstuitleen zijn kunstwerken ter beschikking voor een breed publiek. Maar de eerste belangrijke vraag natuurlijk is.. Wat is de impact van kunst op kantoor of de impact van kunst in uw huis? Wij zien de impact van kunst iedere dag. Wilt u uw medewerkers extra inspireren? Gunt u uzelf elke dag een glimlach als u thuis of op uw werk komt? Wilt u een blijvende krachtige indruk achterlaten bij bezoekers?

Er zijn natuurlijk diverse redenen om te kiezen voor kunst. Kunst is iets heel persoonlijks waarmee u uzelf kunt onderscheiden. De kunst die u kiest is een reflectie van uw persoonlijkheid. We streven er altijd naar om de gewenste uitstraling te complementeren en te versterken door middel van kunst. Kunstuitleen is hier een erg geschikte optie voor zowel op zakelijk als op privé gebied.

 

Kunst op kantoor

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar net dat extra voor uw werkomgeving? Dan is het wellicht een goed idee om te kijken wat kunst voor uw zakelijke omgeving kan betekenen. Bezoekende ondernemers en managers zullen enthousiast en met een goede indruk uw kantoor verlaten. Kunst werkt gewoon. Er zijn diverse studies geschreven over de impact van een prettige werksfeer en de invloed daarvan op medewerkers. Kunst is een ideale mogelijkheid om hieraan bij te dragen.

 

Kunstuitleen voor bedrijven

Met een toegankelijke huurformule in onze kunstuitleen maken we onze moderne en originele kunstcollectie beschikbaar voor iedere organisatie binnen Nederland. Dit is voor zowel grote als kleine organisatie interessant. We komen bij u op bezoek en bekijken de ruimtes. Vervolgens praten we graag met mensen uit de organisatie over wat ze mooi vinden en wat bij ze past. Het is natuurlijk mogelijk om een plan te maken voor het hele pand. Vaak worden er ook keuzes gemaakt op prioriteit van de ruimtes. Openbare ruimtes zoals de hal en directiekamers worden vaak belangrijk geacht en krijgen vaak prioriteit. Onze interesse gaat ook meer uit naar kwaliteit dan naar kwantiteit, we zien liever een aantal centrale plekken die er uit springen dan een overkill aan suffe taferelen aan de muur.

 

Investeer in kunst

Waarom investeren bedrijven in kunst op de werkvloer? En waar moet u op letten bij het huren van kunst?

  • Kunst zorgt voor minder stress, er is onderzoek verricht in het medisch centrum Haaglanden te Den Haag die deze stelling bevestigd.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen, vaak worden kunstenaars gesteund door het bedrijfsleven. Ruim 20% van de kunstinvesteringen wordt gedaan door het bedrijfsleven om kunst aan te schaffen. Vaak worden hier kunstenaars mee geholpen om zichzelf te ontwikkelen en naam te maken.
  • Uitstraling, laat een indruk achter. Iedereen kan een IKEA poster ophangen, maar is dit wat je wil uitstralen?
  • Goede gesprekstof voor gasten en medewerkers bij ontvangst. Kunst kan het ijs breken en een band creëren bij gezamenlijke interesse.
  • Zakelijk een kunstcollectie opbouwen. Wanneer op een goede manier wordt verzameld is de kans klein dat de collectie minder waard wordt.

 

Iets voor u?

Kortom, er zijn genoeg redenen om kunst voor in huis te huren of om de uitstraling van uw zakelijke omgeving te versterken door kunstuitleen. We helpen u graag op weg in uw zoektocht naar kunst die bij de gewenste uitstraling past. Kom eens langs, of neem contact met ons op.

 

Kunstuitleen