Nieuwsbrief ontvangen?

Kunstuitleen Veldhoven

Kunstuitleen Veldhoven- COVA Art Gallery

Kunstuitleen Veldhoven – Wie kent het concept nog van vroeger? Is dit nog steeds iets waar mensen blij van worden? Helaas is er op dit moment geen kunstuitleen meer in Veldhoven, maar Eindhoven is natuurlijk om de hoek. Het ziet er naar uit dat het concept eigenlijk helemaal past in de tijd van nu, met steeds meer focus op flexibiliteit en het niet in eigendom nemen van producten omdat het leven, je smaak, steeds sneller veranderen. Genoeg reden om naar onze kunstuitleen in Eindhoven te komen dus.

 

Waarom kiezen voor kunstuitleen?

  • Ten eerste hebben we gewoon een hele goede collectie, met veelal buitenlandse kunstenaars die hier door ons worden vertegenwoordigd. We zoeken altijd naar bijzondere stukken met een mooi verhaal, we vinden goede kwaliteit en originaliteit van onze kunstwerken het belangrijkste. Het is wel de bedoeling dat je de kunst mooi blijft vinden als deze eenmaal is uitgezocht. Uiteraard is het mogelijk om de kunst om te wisselen wanneer er wordt gekozen om kunst te huren of deel te nemen aan onze huur en spaarconstructie.
  • Ten tweede is het een perfecte manier om de uitstraling van je bedrijf of huis te versterken of te verbeteren door kunst. Kunst werkt, de impact van kunst zien wij natuurlijk elke dag en dit dragen we van harte over naar onze klanten. Het draagt bij aan een prettige woon of werksfeer wat invloed heeft op gelukkig wonen of een fijne werksfeer voor medewerkers.
  • We hebben top kunstenaars in onze collectie, waarvan exclusieve werken te huur zijn voor scherpe maandtarieven.
  • We komen het kunstwerk bezorgen en wanneer gewenst ook hangen. Pas hierna kunt u beslissen of dit inderdaad het werk is wat bij u past.

Vraag nu een proefplaatsing aan en ontvang 2 maanden gratis kunstuitleen. U bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen op onze mooie locatie in Eindhoven om te genieten van onze kunstwerken. Kijkt u voor uw bedrijf? Neem dan even contact op, dan komen we graag een keer vrijblijvend op bezoek.

 

Kunstuitleen Eindhoven - COVA Art Gallery

 

Vragen?

Neem contact op