Nieuwsbrief ontvangen?

Moderne kunst kopen

COVA Art Gallery

Heeft u interesse in moderne kunst? Wilt u graag moderne kunst kopen en tot zover niet kunnen vinden waarnaar u zoekt? Hier kunnen wij iets voor u in betekenen. Of dit nu voor uw huis of kantoor is, we zetten ons graag in om voor ieder te vinden wat naar wens is. Sinds begin 2016 heeft Eindhoven een nieuwe galerie die zich focust op moderne, originele en exclusieve kunst. Met zorg worden de kunstenaars uitgezocht en benaderd. Of ze nu uit Nederland, Frankrijk, Griekenland of Rusland komen. We gaan bij ze op zoek en proberen ze hierheen te halen. Doordat we selectief zijn in onze samenwerkingen is onze collectie binnen Nederland veelal exclusief bij COVA Art Gallery te vinden. De moderne stukken zijn stuk voor stuk origineel en van hoge kwaliteit. Als u moderne kunst komt kopen bent u er dus zeker van dat het ook echt iets unieks is.

 

Kunst kopen, huren of leasen?

Onze klanten bieden we verschillende mogelijkheden om moderne kunst kopen mogelijk te maken in diverse constructies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kunstcollectie zowel zakelijk als privé op te bouwen door middel van kunst lease. Zo hoeft u geen eenmalige heftige investering te doen, maar maakt u elke maand een fractie over van de totaalwaarde van de collectie.

 

Kunst op maat

Maar waarom moet u om moderne kunst te kopen nou bij ons zijn? Waarom zijn we goed in wat we doen? We maken voor iedere aanvraag, zowel zakelijk als particulier een op maat gemaakt voorstel. Hier brengen we geen kosten voor in rekening. We vinden het leuk om te doen en zijn erg betrokken bij waar onze kunstwerken komen te hangen. We komen kijken en komen u de werken brengen die u heeft uitgekozen voor bezichtiging. Dit is allemaal vrijblijvend. Voor ons is het belangrijk dat de kunstwerken goed passen in de context, en niet alleen op papier. Vaak zullen we op eigen initiatief wat meer meenemen waarvan wij denken dat ook mooi zal zijn bij u thuis of op kantoor. Dit in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige collectie van moderne kunst zorgt voor tevreden klanten.

 

Een eigentijdse galerie

We zijn geen ouderwetse galerie en zijn zelf niet geïnteresseerd in klassieke taferelen (hoewel we dat natuurlijk ook kunnen waarderen). Ons publiek wat moderne kunst koopt heeft een gevarieerde samenstelling. We hebben een erg jong publiek met een startende interesse in kunst, veel ondernemers en mensen die zichzelf verbazen over de nieuw ontdekte passie. Maar ook een goed gezelschap aan ervaren kunstverzamelaars en liefhebbers, die weten waar ze het over hebben en veel kunst hebben gezien. We streven ernaar om hoog in te zetten op kwaliteit in onze moderne kunst, zodat de ervaren kunstliefhebber evenals de leek geënthousiasmeerd worden.

Bent u geïnteresseerd? Kom gerust eens langs, of neem contact met ons op.

 

Moderne Kunst Kopen

 

Vragen?

Neem contact op