Nieuwsbrief ontvangen?

Opening 17 juni: Sander Reijgers ‘Until the Quiet Comes’

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van Until the Quiet Comes van Sander Reijgers op zaterdag 17 juni. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom om de solo-expositie te bekijken in aanwezigheid van de kunstenaar. Grijp deze gelegenheid aan om Sander en zijn werk beter te leren kennen én samen met ons een toost uit te brengen tijdens dit feestelijke moment.

Opening Until the Quiet Comes
Zaterdag 17 juni, vanaf 15.00 uur
COVA Art Gallery, Philitelaan 73, Eindhoven (Strijp-S) 

Until the Quiet Comes neemt je mee naar een moment van stilte waarbij je geen woorden kunt vinden voor wat je ziet en voelt.

Bij het aanschouwen van Reijgers’ werken, raak je betoverd, kom je los van je omgeving en ga je volledig op in het heden. Tegelijkertijd ontstaat het gevoel dat je met lege handen voor een kunstwerk staat, omdat je het niet kunt vergelijken met iets wat je al kent. Met zijn eerste solotentoonstelling bij COVA presenteert Sander Reijgers een verscheidenheid aan werken. Deze werken zijn beeldende onderzoeken waarin verschillende handelingen en schildertechnieken zijn toegepast in zijn zoektocht naar het kantelpunt waar verf overgaat in iets anders. Centraal in Reijgers’ zoektocht staat tijd, die een relatie aangaat met de handeling. Het is uit deze relatie dat het kantelpunt ontstaat. Kom langs en betreed de intrigerende wereld van Sander Reijgers, waar woorden plaatsmaken voor de kracht van visuele expressie.

Until the Quiet Comes is te zien van 17 juni tot en met 6 augustus 2023 bij COVA Art Gallery. Iedere vrijdag tot en met zondag geopend van 12-17 uur.

Vragen?

Neem contact op