Nieuwsbrief ontvangen?

Great things // small doses

9 december 2022 - 8 januari 2023

Een nieuwe locatie biedt ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Na de druk bezochte opening van COVA Art Gallery aan de Philitelaan in september en de succesvolle deelname aan de Dutch Design Week in oktober, zet de galerie een volgende stap door in de decembermaand haar eerste groepstentoonstelling te organiseren. Van 9 december 2022 tot en met 8 januari 2023 zal de expositie Great things // small doses een selectie tonen van de kunstwerken van een achttal kunstenaars. Deze tentoonstelling sluit het jaar af en luidt het nieuwe jaar in met het werk van enkele namen die eerder bij COVA Art Gallery hebben geëxposeerd, maar zal tevens het werk uitlichten van drie nieuwe kunstenaars!

Genres en grenzen 

Great Things // Small Doses verkent de veelzijdigheid van het kunstenaarschap. Niet alleen schilderkunst, maar ook sculpturen worden tentoongesteld. Wat deze expositie uniek maakt, is dat het artistieke proces van de deelnemende kunstenaars heeft geleid tot werken die niet eenduidig zijn gedefinieerd als puur schilderkunst of beeldhouwkunst. Ze belichamen eerder de grenzeloze mogelijkheden die ontstaan wanneer kunstenaars traditionele genres durven te overstijgen. Het resultaat is een internationale groepstentoonstelling met een gevarieerde inhoud, die een breed publiek van kunstliefhebbers met verschillende wensen en verwachtingen zal aanspreken.

De geselecteerde kunstwerken voor Great Things // Small Doses variëren niet alleen in medium en genre, maar behandelen ook diverse onderwerpen, zowel op klein als groot formaat. Thema’s variëren van de filosofie van perceptie en diepgaande interesse in de natuur tot een onderzoek naar beweging, de betekenis van duurzaamheid en zelfs een verkenning van het schilderkunstige proces zelf.

COVA Art Gallery nodigt u van harte uit om deze nuances en meer te ontdekken in een diverse tentoonstelling die, net als het leven zelf, de prachtige dingen in kleine hoeveelheden aanbiedt.

De deelnemende kunstenaars tonen voor het eerst hun werk bij COVA Art Gallery. Met werk van Riikka Hyvönen, Martin Kačmarek, Sander Reijgers, Konstantin Benkovich, Tycho van Zomeren, Maxim Wakultschik, Casper Braat en Zdenek Konvalina.

 
Andere tentoonstellingen

Vragen?

Neem contact op