Nieuwsbrief ontvangen?

Until the Quiet Comes

17 juni - 6 augustus 2023 - verlengd t/m 27 augustus

Welkom bij de tentoonstelling Until the Quiet Comes van kunstenaar Sander Reijgers. Deze expositie neemt je mee naar een moment van stilte waarbij je geen woorden kunt vinden voor wat je ziet en voelt.

Bij het aanschouwen van Reijgers’ werken, raak je betoverd, kom je los van je omgeving en ga je volledig op in het heden. Tegelijkertijd ontstaat het gevoel dat je met lege handen voor een kunstwerk staat, omdat je het niet kunt vergelijken met iets wat je al kent. Met zijn eerste solotentoonstelling bij COVA presenteert Sander Reijgers een verscheidenheid aan werken. Deze werken zijn beeldende onderzoeken waarin verschillende handelingen en schildertechnieken zijn toegepast in zijn zoektocht naar het kantelpunt waar verf overgaat in iets anders. Centraal in Reijgers’ zoektocht staat tijd, die een relatie aangaat met de handeling. Het is uit deze relatie dat het kantelpunt ontstaat. Kom langs en betreed de intrigerende wereld van Sander Reijgers, waar woorden plaatsmaken voor de kracht van visuele expressie.

Until the Quiet Comes is te zien van 17 juni tot en met 6 augustus 2023 bij COVA Art Gallery. Iedere vrijdag tot en met zondag geopend van 12-17 uur.
Let op: de expositie is verlengd met nog één extra weekend: 25 t/m 27 augustus!

Event Q&A Sander Reijgers
Vrijdag 25 augustus, 19.00 – 21:00 uur
Deuren openen om 18:30 – drankjes zijn inbegrepen
Taal: Nederlands
Meer info hier

Lees hier het interview
met Sander
.

Werk
Andere tentoonstellingen

Vragen?

Neem contact op